Παίκτης του Αρη θα γίνει όπως όλα δείχνουν ο Αντρέ Γκρέι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κλείνει μια πολύ σημαντική μεταγραφή, αποκτώντας έναν πολύ ποιοτικό επιθετικό, με εμπειρία και παραστάσεις. Ο 31χρονος «αγγλοθρεμμένος» τζαμαϊκανός επιθετικός ήταν η πρώτη επιλογή των Κίτρινων για τη γραμμή κρούσης μετά την αποχώρηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά και ο Θόδωρος Καρυπίδης κατάφερε να τα βρει σε όλα με τον έμπειρο σκόρερ.

Ο Γκρέι ήταν στην κορυφή της λίστας, με τον ισχυρό άνδρα του Αρη να έχει απευθείας επαφές ο ίδιος για τη μεταγραφή. Τελικά οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία, με τον 31χρονο φορ να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, όπου θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, ο Χερμάν Μπούργος υπολογίζει τους εξής παίκτες στην προετοιμασία εκτός Ελλάδας: Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Καρακασίδης, Ματέο, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Πίρσμαν, Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σγούρος, Παναγίδης, Χρυσόπουλος, Τανούλης, Χατζηιωάννου.