Το βάρος στην απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών ρίχνει πλέον η ΑΕΚ. Στην Ενωση έχουν βασική προτεραιότητα τη συγκεκριμένη θέση πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ώστε ο Αλμέιδα να έχει στα χέρια του το υλικό που χρειάζεται προκειμένου να δουλέψει όπως θέλει. Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διήμερο να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από το θέμα των παικτών της άμυνας, ενώ την ίδια ώρα παρατηρείται κινητικότητα και στο θέμα του επιθετικού με τον Αλμέιδα να έχει καταλήξει σε κάποιες περιπτώσεις και την ΑΕΚ να εμφανίζεται έτοιμη να κλείσει το θέμα.  

Από κει και πέρα ανοιχτό παραμένει πάντα το θέμα του Πινέδα, ο οποίος πιέζει προκειμένου να έρθει στην Ενωση και να συνεργαστεί και πάλι με τον Ματίας Αλμέιδα. Χθες αργά το βράδυ αναμενόταν στην Αθήνα ο Γιενς Γιόνσον, ο οποίος έχει ήδη στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Ο 29χρονος δανός μέσος θα υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις και από αύριο αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος τον προορίζει για τον βασικό αμυντικό μέσο της ομάδας του ενόψει της νέας σεζόν.

Στο μεταξύ, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στα Σπάτα μέχρι την αναχώρηση για την Ολλανδία. Την Τετάρτη θα ενσωματωθούν οι διεθνείς και ο Αμραμπατ που πήραν έξτρα άδεια. Από τη Β’ ομάδα προπονούνται με την πρώτη οι Κορνέζος, Λάτσι, Μιτάι, Μουστακόπουλος, Γιούσης και Κοσίδης, ενώ από τους δανεικούς την περασμένη σεζόν οι Αλμπάνης, Μπότος και Μαχαίρας που θα αξιολογηθούν από τον νέο προπονητή.