Εκλεισε πριν καλά καλά ανοίξει το θέμα της επιστροφής του Τσιγκρίνσκι για την ΑΕΚ, αλλά η αλήθεια είναι ότι πίσω από τον… καπνό, υπήρξε πράγματι φωτιά. Ομως ο ίδιος ο ουκρανός αμυντικός δεν συζητούσε καν το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ενωση, με την προοπτική να είναι τέταρτη ή πέμπτη λύση στο κέντρο της άμυνας. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Αλμέιδα είχε επικοινωνήσει με τον πρώην κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, εκφράζοντάς του τη σκέψη του για συνεργασία. Σκέψη που δεν προχώρησε σε επίσημη πρόταση, αφού ο Τσιγκρίνσκι από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει πως προτιμά να παραμείνει στον Ιωνικό, όπου θα αγωνίζεται, όπερ και εγένετο. Ο παίκτης έδωσε τα χέρια με τους Νικαιώτες, η ΑΕΚ του άφησε ανοιχτό παράθυρο να γυρίσει και να κλείσει την καριέρα του κάποια στιγμή σε εκείνη και συνεχίζει την αναζήτηση για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών. Μια αναζήτηση που έχει καθυστερήσει αρκετά, με δεδομένο πως ο Αλμέιδα ξεκινά το χτίσιμο της ομάδας του, αλλά δεν έχει βασικά γρανάζια στη διάθεσή του.

Από κει και πέρα, χθες υπήρξε σενάριο που θέλει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ατρομήτου μετά την αποχώρηση του Κουλούρη για την αυστριακή Λίντσερ.

Από την ΑΕΚ έχουν ξεκαθαρίσει στον παίκτη ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αλμέιδα, πλην όμως είναι άγνωστο αν θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους για να συνεχίσει σε μια άλλη ομάδα της Superleague έστω και αν οι Περιστεριώτες δεν θεωρούνται ανταγωνιστές της ΑΕΚ.

Στα της χθεσινής προπόνησης, οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ και ακολούθησαν πρόγραμμα εκγύμνασης στο κλειστό γυμναστήριο και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.