Το «X Factor», το μεγάλο μουσικό σόου του Mega, φτάνει στην κορύφωσή του.

Απόψε στις 21.00 έρχεται ο ημιτελικός με ένα επεισόδιο γεμάτο εξαιρετικές ερμηνείες, δυνατές στιγμές και πολλές εκπλήξεις. Οι οκτώ διαγωνιζόμενοι θα τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν το έπαθλο-ρεκόρ των 150.000 ευρώ και το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records που θα κατακτήσει ο νικητής και 50.000 ευρώ που θα εξασφαλίσει ο δεύτερος φιναλίστ. Δίπλα τους θα έχουν τους κριτές-μέντορές τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιο Ρόκκο, ενώ θέση παίρνουν επίσης οι Ηλίας Ψινάκης και Νίκος Μουρατίδης.

Ο Αντρέας Γεωργίου θα βρίσκεται στην παρουσίαση, ενώ οι Κατερίνα Λιόλιου και Ηλίας Μπόγδανος θα μεταφέρουν τον παλμό των backstage.

Στο σόου της βραδιάς, η Μαρία Ρίζου θα ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει κάποια από τα τραγούδια της προτού το μικρόφωνο πάει στους Πέτρο Ιακωβίδη και Josephine. Μαζί με το συγκρότημά του Inco θα εμφανιστεί και ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 21.00. Εκεί, πριν από την ανακοίνωση του νικητή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες του. Οι τηλεθεατές αυτές τις δύο βραδιές θα κρίνουν το αποτέλεσμα ψηφίζοντας δωρεάν online στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του Mega.