Ορθάνοιχτο παραμένει, τουλάχιστον από την πλευρά των Ιταλών, το ενδεχόμενο να πάρει τελικά μεταγραφή ο Γιασμίν Κούρτιτς στην Πίζα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που υπάρχουν στη γειτονική χώρα, τόσο ο CEO της ιταλικής ομάδας, Τζιοβάνι Κοράντο, όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Κλαούντιο Κιελίνι, είναι διατεθειμένοι να επιμείνουν και να… παλέψουν για τη μεταγραφή του πρώτου σκόρερ της περσινής σεζόν του ΠΑΟΚ.  

Και δεν είναι μονάχα η Πίζα. Είναι εδώ και καιρό γνωστό το ενδιαφέρον της Αλ Σαμπάμπ για τον 33χρονο χαφ. Σύλλογος που έχει αρκετό χρήμα να ρίξει στο τραπέζι. Και αυτό είναι κάτι που επισημαίνουν και στην Ιταλία, που δεν βλέπουν ως… αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ή την Πάρμα, η οποία και έχει τα δικαιώματα του παίκτη, αλλά την Αλ Σαμπάμπ. Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί πως στη συμφωνία που έχει γίνει μεταξύ της Πάρμα και του ΠΑΟΚ για τον διετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή, υπάρχει ειδικός όρος ώστε ο Δικέφαλος να συναινέσει σε ενδεχόμενη αποχώρηση του παίκτη. Δεν μπορεί, δηλαδή, για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα η Πάρμα να κάνει μόνη της τις διαπραγματεύσεις και κυρίως να πάρει μόνη της την απόφαση για την πώληση του παίκτη. Στον ΠΑΟΚ, πάντως, δεν κρύβουν την ανησυχία τους για το έντονο ενδιαφέρον που έχει κεντρίσει ο ηγέτης της ομάδας τους. Και ήδη ο Μπότο κάνει κινήσεις στην αγορά προκειμένου να είναι έτοιμος σε ενδεχόμενο αποχώρησης του Σλοβένου ώστε να καλύψει το κενό που θα προκύψει.  

Στο αγωνιστικό, η αποστολή επέστρεψε χθες στη Θεσσαλονίκη και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τη Λέφσκι Σόφιας για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League που θα διεξαχθεί την 21η Ιουλίου.