Το κρύο τσάι και ο καφές, σερβιρισμένα σε ένα ποτήρι γεμάτο με παγάκια, αποτελούν κλασικές «οάσεις» δροσιάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και συνακόλουθα δύο από τις πιο διαδεδομένες απολαύσεις στη χώρα μας. Ομως, σε τι ποσότητες πρέπει να τα καταναλώνουμε; Και πώς ωφελούν τον οργανισμό μας;
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ