Το θέμα της λύσης του συμβολαίου του με την Τραμπζονσπόρ είναι αυτό που καθυστερεί την έλευση του Ζερβίνιο στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη. Ο παίκτης είχε υπογράψει πέρσι το καλοκαίρι συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με την πρωταθλήτρια Τουρκίας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί της για το ύψος της αποζημίωσης. Και από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο μεσοεπιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει συμφωνήσει με τον Αρη, φαίνεται πως οι Τούρκοι άλλαξαν και τα δεδομένα της διαπραγμάτευσης. Θέλοντας να… ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του με μικρότερη αποζημίωση.

Οσο δεν υπάρχει λύση στο θέμα, τόσο καθυστερεί και η έλευση του Ζερβίνιο στη Θεσσαλονίκη.

Τα ποσά είναι πολύ μεγάλα, αφού ο παίκτης είχε υπογράψει για ένα συνολικό ποσό άνω των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ και ζητάει παχυλή αποζημίωση προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από την ομάδα.

Με τον Αρη έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 1+1 χρόνων, χωρίς πάντως τα χρήματα να κινούνται στα ίδια επίπεδα.

Οι Θεσσαλονικείς δεν εκφράζουν ανησυχία, αλλά τηρούν στάση αναμονής έχοντας έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον παίκτη και περιμένοντας να λύσει το συμβόλαιό του ώστε να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή.

nΦιλικό με τον Ιωνικό δίνει απόψε στο «Κλ. Βικελίδης» ο Αρης (21:00).