Νίκη 2-0 για τον Αρη σε φιλικό με αντίπαλο τον Ιωνικό. Τώρα, η ομάδα του Μπούργος στρέφει την προσοχή της στην Γκόμελ και στα ευρωπαϊκά ραντεβού των προκριματικών του Κόνφερενς. Τα γκολ σημείωσαν οι Σερβιλάκης (αυτογκόλ στο 60′) και Χαΐροβιτς (70′).

Να σημειωθεί πως κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Πάλμα και επίσης ότι ο Αρης έδειξε καλά στοιχεία σε ορισμένα διαστήματα του ματς.

«Το βασικό είναι ότι έχουμε κερδίσει και αυτό κρατάω. Πηγαίνουμε βήμα βήμα αλλά καλά, φτιάχνουμε την ομάδα, όμως έχουμε ακόμη να διευθετήσουμε κάποιες λεπτομέρειες. Η ομάδα δουλεύει σωστά αλλά περιμένουμε ποδοσφαιριστές», είπε μεταξύ άλλων ο Μπούργος.

«Να περιμένετε μια ομάδα που θα μάχεται μέχρι το τελευταίο λεπτό, το dna θα είναι αυτό, να δείξουμε από την πρώτη αγωνιστική ότι θέλουμε να παραμείνουμε όπως πέρσι. Θα γίνουν προσθήκες κι άλλων παικτών», δήλωσε ο Σπανός.

Αρης (Μπούργος): Κουέστα (Σιαμπάνης 46′, Kαρακασίδης 82′), Οντουμπάτζο (Εμπακατά 66′), Φαμπιάνο (Μπράμπετς 46′), Χρυσόπουλος (Τανούλης 46′), Μαζικού (Πέερσμαν 66′), Ντιόπ (Σγούρος 66′), Νταμπό (Ντουκουρέ 66′), Γκαρσία (Μαντσίνι 66′), Καμάτσο (Χαΐροβιτς 66′), Πάλμα (Χατζηϊωάννου 66′), Γκρέι (Παναγίδης 66′).

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης (Περλέσι 71′), Τσιριγώτης, Αντούνες, Βαλεριάνος, Μύγας, Σερβιλάκης, Πογκοσιάν, Κοκκίνης, Μασάς (Ιωαννίδης 58′), Ιωαννίδης (Οφόσου 79′), Μάντζης.

* Εντός της ημέρας αναμένεται ο Ζερβίνιο.