Την ώρα που ο Αρης απόψε θα σφραγίσει την πρόκρισή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ (μετά το 5-1 επί της Γκόμελ στον πρώτο αγώνα) ο κόσμος του δεν θα μπορεί να τον παρακολουθήσει από κοντά παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι γίνεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Καθώς τυπικά γηπεδούχος η ομάδα από τη Λευκορωσία με την απόφαση της ΟΥΕΦΑ να είναι να μην υπάρχουν θεατές στις εξέδρες.

Και όμως οι φίλοι του Αρη, έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι βλέποντας τον ισχυρό άνδρα της ομάδας τους τον Θόδωρο Καρυπίδη να βάζει ψηλά τον πήχη με μεγάλες μεταγραφές που κάνουν πιο ευτυχισμένο φυσικά και τον τεχνικό της ομάδας Χερμάν Μπούργος.

Ηδη έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μάνου Γκαρθία που θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις, αλλά θα είναι και από τους θεατές του ματς με την Γκόμελ, όμως οι Κίτρινοι δεν σταματάνε εκεί και σειρά έχει ο έμπειρος στόπερ που λογικά θα είναι από τη LaLiga με τον Αρη να έχει μια μεγάλη λίστα από κεντρικούς αμυντικούς που είχαν πάρει την έγκριση του σκάουτινγκ από το προπονητικό τιμ. Ισπανοί, Αργεντινοί και Πορτογάλοι ήταν στη λίστα αυτή μέχρι τώρα και πλέον όλοι αναμένουν τη 10η μεταγραφή σε ένα «καυτό» καλοκαίρι που γεννά πολλές προσδοκίες για αγωνιστική υπέρβαση.

Ναι ο Αρης έχει μεγαλώσει και αυτό το δείχνουν και οι κινήσεις εκτός γηπέδου έχοντας εφέτος κάνει πολλές και (το κυριότερο) ποιοτικές μεταγραφές.

Φυσικά ο καθρέφτης κάθε ομάδας είναι το γήπεδο, όμως είναι λογικό να υπάρχει ένας ενθουσιασμός στις τάξεις του συλλόγου και κυρίως στους φίλους του που έζησαν έτσι και αλλιώς μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις πέρυσι που τελείωσε με τη χιτσκοκική ανατροπή του αγώνα με την ΑΕΚ (νίκη 3-2 απο 0-2) και την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου το οποίο ήδη εξαργυρώθηκε με μια πρόκριση και υπάρχει μπροστά η πρόκληση μιας ακόμα.

Προς τα πλέι οφ του Κόνφερενς, ένα βήμα πριν από τους ομίλους δηλαδή, με αντίπαλο τη σαφώς πολύ πιο ισχυρή Μακάμπι Τελ Αβίβ του παλιού μας γνώριμου Βλάνταν Ιβιτς.