Μιλώντας σε τηλεπλατό ο Δημήτρης Βίτσας αναφέρθηκε σε κάτι που όλοι έχουμε παρατηρήσει: η τιμή των καυσίμων έχει ελαφρώς πέσει, ωστόσο δεν ακολουθεί την ανάλογη μείωση στη τιμή του πετρελαίου ανά βαρέλι – για την οποία διαβάζουμε. Σε αυτή την κατάσταση ο αριστερός ανιχνεύει την «Ελλάδα του παρελθόντος, όπου ισχύει το φαινόμενο ό,τι ανεβαίνει ποτέ δεν κατεβαίνει». Για την ύπαρξη του φαινομένου δεν αμφιβάλλω καθόλου. Απλά δεν είναι ενδεικτικό κάποιας περασμένης χώρας, αφού δεν σταμάτησε ποτέ να ισχύει.

Λαός

«Tα σενάρια περί συνεργασίας μας μετεκλογικά με τη ΝΔ εκπορεύονται από μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν τη ΝΔ. Για εμάς δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση με τη ΝΔ δεν μπορεί να σταθεί. Κανείς δεν μπορεί να μιλά ερήμην των ελλήνων πολιτών. Ο λαός αποφασίζει» δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης. Κι αν ο λαός αποφασίσει στην κάλπη όπως δείχνουν μέχρι τώρα τα γκάλοπ; Αν, δηλαδή, προκρίνει μια συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ;

Παρακολουθήσεις

Οι καταγγελίες του Νίκου Ανδρουλάκη έδωσαν αφορμή στον Γιάνη Βαρουφάκη να υπενθυμίσει στο πανελλήνιο πως κι ο ίδιος έχει δηλώσει δημόσια ότι τα αποδεικτικά στοιχεία της παρακολούθησης του δικού του τηλεφώνου είναι πέραν αμφισβήτησης. Χωρίς να γνωρίζω ποιος παρακολουθεί ποιον, πάντως, δεν θα δίσταζα να δηλώσω σίγουρος ότι με την εν λόγω πολιτική προσωπικότητα θα ασχολούνταν το λιγότερο ένα κονσόρτσιουμ CIA, Μοσάντ, MI6 και γερμανικής BND.

Cancel

Ο Σωκράτης Μάλαμας ζήτησε να κατέβει το πανό «Βιαστής είναι», το οποίο σηκώθηκε σε συναυλία του στο Ρέθυμνο. Συμφωνεί – είπε – με το σύνθημα, αποσπάται όμως η προσοχή του, οπότε πρότεινε να σηκωθεί ξανά όταν θα τελείωνε η εμφάνισή του. Ηταν ζήτημα χρόνου να φορέσουν τις λευκές τους περούκες οι δικαστές του Twitter, με πολλούς να ζητούν #cancel του τραγουδιστή. Στα δημοκρατικότατα σόσιαλ μίντια υπάρχει η άποψη της πλειοψηφίας κι η λάθος άποψη, λοιπόν.