Ο Πάου Γκασόλ επίλεξε τον Νίκο Γκάλη μέσα στην καλύτερη πεντάδα όλων των εποχών στην ιστορία των Ευρωμπάσκετ. Ο ισπανός σούπερ σταρ απαντώντας σε σχετικό γκάλοπ της FIBA έβαλε πρώτο και καλύτερο στην κορυφαία πεντάδα τον έλληνα Hall of Famer. Δίπλα του ως δεύτερο γκάρντ τον Ντράζεν Πέτροβιτς, ενώ στη θέση 3 έβαλε τον Τόνι Κούκουτς, 4 τον Ντιρκ Νοβίτσκι και 5 τον Αρβιντας Σαμπόνις.

Στο μεταξύ ο Ντεσόν Τόμας έκλεισε στην Αρμάνι Μιλάνο. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού είχε κεντρίσει και το ενδιαφέρον των Πρασίνων, χωρίς πάντως να του γίνει πρόταση. Μάλιστα η ιταλική ομάδα συμφώνησε και με τον Κέβιν Πάνγκος αλλά και τον Γιόχαν Φόγκτμαν.

Το Τριφύλλι θα παρατείνει λόγω αυξημένης ζήτησης την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι και την Κυριακή.

 Χαμός γίνεται και στον Ολυμπιακό με τα διαρκείας, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να έχουν εξαντλήσει τα πρώτα 4.000 και πλέον «ανοίγουν» και άλλες θέσεις καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση.

*Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η νέα statement εμφάνισή των Μιλγουόκι Μπακς για τη νέα σεζόν την οποία παρουσίασαν χθες. Η μαύρη εμφάνιση με τις πράσινες, λευκές και μπλε λεπτομέρειες φέρει το σήμα της Jordan Brand, του σπόνσορα Motorola, αλλά και το χρυσό σύμβολο στο πίσω μέρος με τον αριθμό 2, όσα και τα πρωταθλήματα της ομάδας.

Γ.Λ.