Αποστολή εξετελέσθη στον Αρη και μετά την άνετη πρόκριση επί της Γκόμελ από τη Λευκορωσία οι Κίτρινοι ετοιμάζονται για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ιβιτς στο πλαίσιο τον τρίτου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Αυτό δίνει την ευκαιρία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να επιταχύνει τις προσπάθειές της για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ της και η υπόθεση που παραμένει ανοικτή είναι αυτή του ισπανού επιθετικού Σάντι Μίνα που ανήκει στη Θέλτα. Η ισπανική ομάδα έχει ενημερώσει τον 27χρονο παίκτη ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και στη Θεσσαλονίκη υπάρχει αισιοδοξία ότι με μια καλύτερη οικονομική πρόταση θα πειστεί να φορέσει τη φανέλα του Αρη.

Πάντως, ο Χέρμαν Μπούργος είναι… μία χαρά και με το υπάρχον υλικό κρούσης της ομάδας του, αφού βλέποντας τον Γκρέι να κάνει τα πάντα όσον αφορά το εκτελεστικό κομμάτι στα ματς με την Γκόμελ, θεωρεί ότι είναι καλυμμένος ποιοτικά. Αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν τραυματισμοί, κάτι που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει.

Από εκεί και πέρα, αναζητείται ένας κεντρικός αμυντικός υψηλού επιπέδου, ο οποίος θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα. Η προσπάθεια προφανώς δεν είναι καθόλου εύκολη, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι ήδη υπάρχει προσέγγιση σε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας και δεν αποκλείεται να υπάρξει και γι’ αυτόν οικονομική υπέρβαση, εφόσον το έδαφος για συνεργασία είναι γόνιμο.