Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου μιας 20χρονης, η οποία χθες το πρωί βρέθηκε κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού της μητέρας της στην Αίγινα, με τους οικείους της αλλά και τις Αρχές να εκφράζουν ανοιχτά σκέψεις περί εγκληματικής ενέργειας. Μάλιστα, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και συναθλήτριες της άτυχης Μαρίας κάνουν λόγο για μια δραστήρια, χαρούμενη και κοινωνική κοπέλα που δεν φαινόταν προβληματισμένη και δεν είχε λόγους να βάλει τέλος στη ζωή της με τόσο τραγικό τρόπο. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., από την πλευρά τους, έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να λύσουν το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η νεαρή βρισκόταν μέχρι αργά στο εστιατόριο που εργαζόταν, από το οποίο αποχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ περίπου στις 9.30 βρέθηκε απαγχονισμένη από τη μητέρα της. Τις φωνές της γυναίκας, μάλιστα, άκουσαν περίοικοι, οι οποίοι έσπευσαν για βοήθεια και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Πάντως, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τοπικές πηγές, εξακολουθεί να παραμένει βάσιμο, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας, αλλά και η εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Την πιθανότητα αυτή, εξάλλου, ενισχύει και η απουσία σημειώματος.