Φάνηκε εξ αρχής ότι ο τραυματισμός του Δημήτρη Γιαννούλη στον αγώνα της Νόριτς με τη Γουίγκαν ήταν σοβαρός, καθώς ο έλληνας διεθνής αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και φορώντας μάσκα με οξυγόνο για να αντέξει τους έντονους πόνους στο πόδι. Και πράγματι υπέστη ζημιά στους συνδέσμους στον αστράγαλό του, ωστόσο η εκτίμηση που γίνεται είναι η κατάσταση θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη.

Ο Γιαννούλης θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, όπως ενημέρωσε ο προπονητής της Νόριτς, Ντιν Σμιθ, ενώ στη συνέχεια θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Το βέβαιο πάντως είναι ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για τους δύο αγώνες που θα δώσει η εθνική μας ομάδα προς τα τέλη Σεπτεμβρίου με Κύπρο και Ιρλανδία για το Nations League.

«Ηφαίστειο» το Ολντ Τράφορντ

Στο μεταξύ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα της Premier League από την Μπράιτον, που προκάλεσε έκρηξη της δυσαρέσκειας και της γκρίνιας ανάμεσα στους οπαδούς της. Η οικογένεια Γκλέιζερ, ιδιοκτήτρια της ομάδας, βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο και προσπαθεί να απαντήσει με μεταγραφές, μόνο που κι εκεί υπάρχει δυστοκία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί ο Γάλλος Αντριέν Ραμπιό, που έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους, καθώς η απόκτηση του Φρέντι Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα έχει «παγώσει».