Ολα τα στοιχεία εξετάζουν ενδελεχώς οι αστυνομικές Αρχές και η Δίωξη Ναρκωτικών προκειμένου να εντοπίσουν την ακριβή διαδρομή και την προέλευση του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ αλλά και της κοκαΐνης που είχε στην κατοχή του ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο κλειστό πάρκινγκ του Εφετείου το πρωί του Σαββάτου. Ο 34χρονος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στην ανακρίτρια, ενώ από την πρώτη στιγμή μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο και όχι στη ΓΑΔΑ. Αυτό συνέβη διότι ο δράστης όταν πήγε να παραδοθεί στον αστυνομικό φρουρό του Εφετείου ήταν σε κατάσταση αμόκ. Σημειώνεται πως από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε άμεσα στο αυτοκίνητο του 34χρονου βρέθηκαν σε μια βαλίτσα αλλά και σε σακούλες περίπου 1.200.000 ευρώ αλλά και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Ερευνα όμως ακολούθησε και στο σπίτι του. Εκεί οι αστυνομικές Αρχές βρήκαν νέα μεγάλη ποσότητα μετρητών, περίπου 300.000 ευρώ. Οπως είναι επόμενο, η Αστυνομία αλλά και η Δίωξη Ναρκωτικών «ξεσκονίζουν» όλα τα στοιχεία ώστε να φτάσουν στην άκρη του νήματος, δηλαδή στο πώς είχε φτάσει στην κατοχή του 34χρονου αυτό το τεράστιο ποσό. Ολα τα σενάρια και τα ενδεχόμενα εξετάζονται, αλλά η Αστυνομία δεν αποκλείει ένα τέτοιο μεγάλο ποσό να προέρχεται από κάποια αγορά. Αλλά βέβαια η Αστυνομία και η Δίωξη Ναρκωτικών ερευνούν και τα ευρήματα των ναρκωτικών ουσιών, χωρίς να αποκλείουν να τους οδηγήσουν σε κάποιο κύκλωμα διακίνησης. Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του 34χρονου βρέθηκαν 275 γρ. κοκαΐνη, 495,5 γρ. κατεργασμένη και 0,7 γρ. ακατέργαστη κάνναβη, 37,9 γρ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, 131 δισκία ecstasy, 3 φαρμακευτικά δισκία, πιστόλι κρότου, 267 φυσίγγια κρότου, χρηματοκιβώτιο, 4 τηλέφωνα.

Πάντως ο 34χρονος, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος του, αναμένεται να υποστηρίξει ότι τα χρήματα δεν σχετίζονται με ναρκωτικά. Αναμένεται επίσης να δικαιολογήσει την πράξη του ως αποτέλεσμα της χρόνιας χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Το χρονικό. Το πραγματικά ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου. Ο 34χρονος, κινούμενος με αυτοκίνητο, εισήλθε εντός του κλειστού χώρου στάθμευσης του Εφετείου Αθηνών και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό φρουρό με σκοπό να παραδοθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε έξαλλη κατάσταση και την ώρα που προσπερνούσε τον αστυνομικό φρουρό, ο οποίος βρισκόταν στην είσοδο, άρχισε να φωνάζει. «Εγώ έχω ναρκωτικά, έχω εκρηκτικά». Ακολούθως έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και ξεκίνησαν έρευνες στο αυτοκίνητό του. Αμέσως όμως κλήθηκε και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), αφού ο 34χρονος ισχυριζόταν ότι είχε μαζί του και εκρηκτικά. Ο 34χρονος είχε λάβει μέρος προ ετών σε μουσικό ριάλιτι, ενώ αργότερα είχε κάνει και εμφανίσεις σε μαγαζιά ως τραγουδιστής. Είναι πατέρας δύο παιδιών, αλλά το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε χωρίσει. Μάλιστα το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο δράστης ανήκει στην πρώην σύντροφό του.