Δύο υποθέσεις revenge porn απασχολούν τις τελευταίες ημέρες τις Αρχές στη Βόρεια Ελλάδα με θύματα και στις δύο περιπτώσεις δύο γυναίκες.

Ειδικότερα, μια 17χρονη από τη Χαλκιδική κατήγγειλε ότι ο 24χρονος σύντροφός της της ζήτησε τους κωδικούς της στα social media, ισχυριζόμενος ότι θέλει να ελέγξει αν τον απατά διαδικτυακά. Αργότερα, όμως, η 17χρονη βρήκε στον προσωπικό λογαριασμό του συντρόφου της στο Instagram ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου όπου εμφανιζόταν κι εκείνη. Η 17χρονη καταγγέλλει πως όλα έγιναν από εκδίκηση, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Σε μια άλλη υπόθεση, και πάλι στη Βόρεια Ελλάδα, ένας 58χρονος αγρότης φέρεται να δημοσιοποίησε ερωτικές στιγμές της συντρόφου του στο Διαδίκτυο. Μάλιστα, αυτή η ιστορία έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, αφού προηγήθηκε και προσαγωγή του φερόμενου ως δράστη στην Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν πως όλα άρχισαν όταν ο 58χρονος πήρε διαζύγιο προ ετών από τη σύζυγό του. Ξεκίνησε τότε σχέση με μια συγχωριανή του που ήταν παντρεμένη. Τα πράγματα άλλαξαν όταν η γυναίκα αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους. Τότε ο 58χρονος άρχισε να δημοσιοποιεί στο Διαδίκτυο υβριστικά σχόλια εναντίον της αλλά και φωτογραφίες και βίντεο από τις προσωπικές στιγμές τους. Η γυναίκα ύστερα από καιρό κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Και πλέον έχει ξεκινήσει έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τις Αρχές.