Επενδύσεις για αγορές παικτών μπορεί να μην έκαναν οι λεγόμενοι «μικρομεσαίοι» του πρωταθλήματος, αν μη τι άλλο όμως προχώρησαν σε πωλήσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν άκρως εντυπωσιακές. Και απολύτως συμφέρουσες για τα ταμεία τους. Ο ΠΑΣ Γιάννινα εντυπωσίασε στο θέμα των πωλήσεων. Ο Χουάν Χοσέ Περέα έναντι 2,2 εκατομμυρίων ευρώ στη Στουτγάρδη, ενώ πούλησε και τον Γιάννη Κάργα στον ΠΑΟΚ αντί 250.000 ευρώ.  

 Εντυπωσιακές και οι δύο πωλήσεις από πλευράς Ατρομήτου. Ενα εκατομμύριο ευρώ αγόρασε η αυστριακή ΛΑΣΚ τον Ευθύμη Κουλούρη, ενώ η Σίβασπορ από την Τουρκία έδωσε μισό εκατομμύριο και έκανε δικό της τον Χάρη Χαρίση. Δύο Ελληνόπουλα που διακρίθηκαν μέσω των Περιστεριωτών και εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι βοήθησαν τον σύλλογο και στο οικονομικό. Ακρως συμφέρουσα συμφωνία και από τον ΟΦΗ, ο οποίος πούλησε στην Αχμπα Κλαμπ τον τερματοφύλακα Ντεβί Επασί, βάζοντας στα ταμεία του 700.000 ευρώ.

 Εντυπωσιακά τα deals που έκαναν Παναθηναϊκός και Αρης, οι μεν Πράσινοι για την πώληση του Φραν Βέλεθ στην Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη, οι δε Θεσσαλονικείς για αυτή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ έβαλε στα ταμεία του περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Αντόνιο Τσόλακ στη Ρέιντζερς, ενώ και ο Ολυμπιακός κατάφερε να καρπωθεί περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ από τις πωλήσεις των Σεμέδο, Τικίνιο σε Αλ Ντουχαΐλ και Μποταφόγκο αντίστοιχα, καθώς και τον δανεισμό του Ονιεκούρου στην Ντεμίρσπορ.