Οπως σημειώσαμε και τις προηγούμενες ημέρες ο ΠΑΟΚ ψάχνεται, έπειτα από εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού ικανού να κάνει τη διαφορά. Ο ρουμάνος τεχνικός θέλει έναν παίκτη που θα γίνει το σημείο αναφοράς στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας του και θα αποτελέσει ένα από τα «κλειδιά» για τη σεζόν που ξεκίνησε.

Η συγκεκριμένη υπόθεση όμως δεν είναι απλή, καθώς εξαρτάται από έναν σημαντικό παράγοντα: τις αποχωρήσεις που πρέπει να υπάρξουν από το υπάρχον ρόστερ, ώστε να προκύψει ένα μεγαλύτερο διαθέσιμο ποσό για την εν λόγω κίνηση. Κάπου εδώ στην κουβέντα μπαίνουν ποδοσφαιριστές όπως ο Μουργκ, ο Λάμπρου, ο Νινούα, ο Ζαμπά, ο Κούρτιτς, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο κ.λπ. Παίκτες δηλαδή, που κατά κάποιον τρόπο τούς έχει τοποθετηθεί πωλητήριο.

Εφόσον υπάρξει κάποια εξέλιξη με κάποιον από τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, ο ΠΑΟΚ θα έχει τη δυνατότητα να κινηθεί διαφορετικά στην αγορά. Μιας και όπως αναφέραμε το ζητούμενο για τον Λουτσέσκου δεν είναι να έρθει απλά ένας ακόμα μεσοεπιθετικός, αλλά ένας παίκτης που θα τον κουβαλήσει στις πλάτες του και θα κάνει τη διαφορά.

Ν.Κ.