Η ΑΕΚ έχει βάλει στην τελική ευθεία την προετοιμασία για το δεύτερο ματς της στο πρωτάθλημα, εκείνο απέναντι στον Βόλο. Η Ενωση θα υποδεχθεί στη Ριζούπολη την ομάδα της Μαγνησίας με στόχο το 2×2 που θα της δώσει επιπλέον ώθηση σε αυτό το νέο ξεκίνημά της. Οι Κιτρινόμαυροι έδειξαν καλά στοιχεία στην πρεμιέρα κόντρα στη Λαμία, όμως υπήρξαν και ζητήματα που προβλημάτισαν τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο αργεντινός προπονητής έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν με απόλυτη συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό και να μη δώσουν… δικαιώματα στον αντίπαλο. Ο τεχνικός του Δικεφάλου σκέφτεται να παρατάξει την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με εκείνη της πρεμιέρας. Οι μόνες σκέψεις που τον προβληματίζουν αφορούν το δεξί άκρο όπου τη θέση του Αμραμπατ διεκδικεί ο Τσούμπερ, αλλά και την αμυντική γραμμή, εκεί όπου δεν αποκλείεται να δούμε τον Μουκουντί αντί του Χατζισαφί.

Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι οι περισσότερες πιθανότητες είναι να ξεκινήσει και πάλι το ίδιο σχήμα με εκείνο της Λαμίας.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεν έχει μπει ακόμα στο 100% και έτσι μοιάζει πολύ δύσκολο να τον δούμε στο ματς. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να μείνει εκ νέου εκτός αποστολής, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί.

Ν.Κ.