Είναι όντως ηχηρή μεταγραφή αυτή του Ενκουλού στον Αρη. Και χθες, ο άσος από το Καμερούν, ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής των 32 ετών, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και κάτω από τις οδηγίες του Χερμάν Μπούργος.

Το πότε θα δούμε τον Ενκουλού να φορά τη φανέλα του Αρη σε επίσημο παιχνίδι, ασφαλώς και δεν μπορούμε να το πούμε τώρα – είναι πολύ νωρίς.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια δεδομένα. Ο παίκτης έκανε καλά εργομετρικά, άρα δεν θεωρείται πολύ πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, μολονότι θα χρειαστεί κάποιο διάστημα ώστε να μάθει την ομάδα.

Σύντομα θα βρεθεί στις επιλογές του Μπούργος και ουδεμία έκπληξη αν τον πάρει ο κόουτς και στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Προφανώς με στόχο την προσαρμογή του μπακ. Ο Ενκουλού είναι πίσω ως επιλογή από τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς, δηλαδή δύο παίκτες που συγκροτούν ένα καλό δίδυμο. Εχει παραστάσεις, στη Γαλλία και την Ιταλία έκανε καλές σεζόν, μπορεί να βοηθήσει τον Αρη που έχει φέτος υψηλές βλέψεις. Παράλληλα, οι αρμόδιοι χτενίζουν την αγορά για ακόμη μία μεταγραφή, μάλλον στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.