Με «στρατηγό» τον Χάρι Κέιν η Τότεναμ κυρίευσε το κάστρο του Σίτι Γκράουντ, νικώντας τη Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0. Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας πέτυχε και τα δύο γκολ των νικητών φτάνοντας τα 187 στην Πρέμιερ Λιγκ. Πλέον μοιράζεται την τρίτη θέση με τον Αντι Κόουλ στην ιστορική λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ και οι μόνοι που βρίσκονται πλέον μπροστά του είναι ο Αλαν Σίρερ με 260 τέρματα και ο Γουέιν Ρούνι με 208.

Ο Ντιν Χέντερσον πάντως έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας ύστερα από τέσσερα χρόνια και 21 επιτυχημένα πέναλτι που νίκησε τον Κέιν από τα 11 μέτρα, ενώ ήταν το δεύτερο πέναλτι που αποκρούει φέτος.

Υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, η Νότιγχαμ Φόρεστ έπαιξε γενναία, δεν φοβήθηκε την αντίπαλό της αλλά η διαφορά των δύο ομάδων αποδείχτηκε πως ήταν ο Κέιν.

Στις εξέδρες του Σίτι Γκράουντ βρισκόταν ο Ρέναν Λόντι ο οποίος θα γίνει το 18ο φετινό απόκτημα της Φόρεστ. Θα αποκτηθεί δανεικός από την Ατλέτικο με 5,3 εκατ. ευρώ και οψιόν αγοράς τα 30 εκατ. ευρώ.  

Η Γουέστ Χαμ πέτυχε την πρώτη φετινή νίκη στην έδρα της Αστον Βίλα (0-1) η οποία βρίσκεται πλέον στο φάσμα της αγωνιστικής κρίσης με τους οπαδούς της να ζητούν την απόλυση του Στίβεν Τζέραρντ.