Ο δεύτερος όμιλος του Γιουρόπα Λιγκ δείχνει με μια πρώτη ανάγνωση ως ο πλέον αμφίρροπος. Η Ντιναμό Κιέβου, η Ρεν, η Φενερμπαχτσέ και η ΑΕΚ Λάρνακας συνθέτουν μια τετράδα από την οποία μπορούν να προκύψουν πολλοί πρωταγωνιστές. Κάθε ομάδα έχει τα συν και τα πλην της, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο σύνολο που να ξεχωρίζει.

Η Ντιναμό είναι ένα ερωτηματικό έπειτα από τις γνωστές καταστάσεις στην Ουκρανία, που αναμφίβολα επηρεάζουν και το ποδόσφαιρο της χώρας. Ο ουκρανικός σύλλογος με την τεράστια ιστορία δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φάση του. Από το ρόστερ έχουν αποχωρήσει σημαντικές μονάδες και μένει να δούμε σε τι βαθμό θα επηρεάσει αυτό την εικόνα της στο γήπεδο.

Η Ρεν από την άλλη είναι μια ομάδα που αναζητά μια ευρωπαϊκή επιτυχία. Οι Γάλλοι έχουν κάνει πολλά πισωγυρίσματα τα τελευταία χρόνια και επιθυμούν να βρουν μια ισορροπία. Είναι ένα σύνολο που διακρίνεται για την ταχύτητά του και την ομοιογένεια και κατά πολλούς πιθανότατα ξεκινά ως φαβορί τον όμιλο.

Από την άλλη, έρχονται δύο ομάδες με τη δική τους δυναμική. Η Φενερμπαχτσέ έχει ένα ποιοτικό και έμπειρο ρόστερ, είναι ένας σύλλογος που ξέρει πώς να ανταποκριθεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και έχει ως στόχο τη συνέχεια στον θεσμό. Τέλος, η ΑΕΚ Λάρνακας θα ξεκινήσει αυτό το ταξίδι χωρίς πίεση, γνωρίζοντας πως κάθε θετικό αποτέλεσμα θα αποτελέσει και επιτυχία.