Προπονητή από το πάνω ράφι φέρνει ο Αρης στην Ελλάδα. Ο Θοδωρής Καρυπίδης ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με τον 61χρονο άγγλο τεχνικό, Αλαν Πάρντιου, ο οποίος έχει μακρά θητεία σε πάγκους ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. Και αποτελεί σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα προπονητών που έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα.

Τα σημαντικότερα επιτεύγματα του Πάρντιου περιλαμβάνουν τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας τρεις φορές: ως παίκτης με την Κρίσταλ Πάλας το 1990 και ως προπονητής στη Γουέστ Χαμ το 2006 και το 2016 όταν η Κρίσταλ Πάλας έχασε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εχει επίσης πετύχει άνοδο τρεις φορές στην καριέρα του, ως παίκτης με την Πάλας και ως προπονητής σε Ρέντινγκ και Γουέστ Χαμ. Στη Νιούκαστλ κάθισε από το 2010 έως το 2014 και ως προπονητής της κέρδισε και τα δύο βραβεία Premier League Manager of the Season και LMA Manager of the Year για τη σεζόν 2011-12 αφού οδήγησε τις Καρακάξες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά από την επιστροφή του συλλόγου στην Premier League.

Στη συνέχεια ανέλαβε την Κρίσταλ Πάλας, τη Γουέστ Μπρομ και την Ντεν Χάαγκ ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν τεχνικός σύμβουλος στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Εχει εργαστεί επίσης σε Ρέντινγκ, Γουέστ Χαμ, Σαουθάμπτον και Τσάρλτον. Στην καριέρα του έχει περισσότερα από 700 ματς σε πάγκους αγγλικών ομάδων. Η συμφωνία μαζί του είναι για δύο χρόνια και σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα για τις υπογραφές.