«Ακούσαμε πολλά μέτρα και αρκετές παροχές στην ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Ο όγκος των πληροφοριών ήταν τόσο μεγάλος ώστε είναι δύσκολο για τον μέσο πολίτη να τις αποκωδικοποιήσει παρότι αφορούν την καθημερινότητά του. Θα ήθελα, λοιπόν, να ζητήσω μια περαιτέρω εξειδίκευση ώστε να γίνουν απλά και κατανοητά για όλους μας» έγραψε στον Συνήγορο του Αναγνώστη ο Μ.Ρ.

Ηδη στο σημερινό φύλλο των «ΝΕΩΝ» ο Μ.Ρ. αλλά και όλοι μας οι αναγνώστες μπορούν να βρουν μια σειρά από γραφήματα και κατατοπιστικούς πίνακες οι οποίοι παρουσιάζουν αναλυτικά – ενώ ταυτόχρονα συμπυκνώνουν – τόσο τις κυβερνητικές εξαγγελίες όσο και παραδείγματα του πώς αυτές θα επηρεάσουν την καθημερινή ζωή των πολιτών.

Παράλληλα, συντάκτες της εφημερίδας από το οικονομικό και το πολιτικό της τμήμα αποπειρώνται να δώσουν μια αρκετά σαφή και συνοπτική εικόνα όσων ειπώθηκαν από τον Πρωθυπουργό το Σάββατο στην ομιλία του στο Βελλίδειο, καθώς και την Κυριακή στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Το ίδιο θα κάνουν «ΤΑ ΝΕΑ» και στο αυριανό τους φύλλο. Μετά την εξειδίκευση των οικονομικών εξαγγελιών του Κυριάκου Μητσοτάκη από το υπουργείο Οικονομικών σήμερα, το αναγνωστικό μας κοινό θα έχει την ευκαιρία να διαβάσει ακόμη περισσότερες πληροφορίες και αναλύσεις πάνω στο κυβερνητικό σχέδιο για τον χειμώνα που έρχεται.