Εψαχνε να «σβήσει» μέρος της… γκέλας του Αγρινίου ο Αρης. Ηθελε να κάνει μια νίκη εκεί που δεν θα κάνουν πολλοί. Και τη βρήκε αυτή τη νίκη. Το 2-0 στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, ο τρόπος που αυτό ήρθε, η εικόνα της ομάδας έδειξε πως ο Αρης αφήνει για τα καλά πίσω του εκείνη την ήττα από τον Παναιτωλικό, που είχε φέρει και εξελίξεις. Παρέμεινε στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και έχει μπροστά του ένα πολύ μεγάλο κρας τεστ. Το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στο – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – ντεμπούτο του Αλαν Πάρντιου στον πάγκο της ομάδας των Κιτρινόμαυρων. Ο βρετανός προπονητής είδε το ματς με τον Αστέρα, όπως έχει δει και όλα τα φετινά ματς της ομάδας μέσω DVD. Και τα ευρωπαϊκά και τα ελληνικά.

 Ο Πάρντιου αναμένεται μέσα στις ημέρες στη Θεσσαλονίκη και θα πιάσει αμέσως δουλειά, με το μυαλό στον Ολυμπιακό, αλλά και στο πώς θα παρουσιαστεί ο Αρης μετά τη διακοπή. Διότι προφανώς και έχει πολλά να κάνει όσον αφορά και τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και στο πώς θα αντιμετωπίζει ο Αρης αγώνες που… στραβώνουν κατά τη διάρκειά τους. Αυτό ήταν άλλωστε και ένα από τα παράπονα που είχε η διοίκηση από τον Μπούργος.  

Ευχάριστα είναι τα νέα, στο μεταξύ, που έρχονται από τον Σέικ Ντουκουρέ για την κατάστασή του. Ο ιβοριανός μέσος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα της Τρίπολης, με έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο. Μάλιστα, χρειάστηκε να του τοποθετηθεί πάγος. Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Αρης, ο Ντουκουρέ αναμένεται να προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη, όταν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές των Κιτρινόμαυρων, μιας και αύριο το πρόγραμμα έχει ρεπό. Ετσι επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις περί μη σοβαρού προβλήματος κι οπότε θα είναι κανονικά διαθέσιμος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

B.M.