Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, ο ΠΑΟΚ… τρέχει για να προλάβει να κλείσει το ρόστερ, προσθέτοντας τουλάχιστον έναν ακόμα ποδοσφαιριστή στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Το θέμα του Πάολο Φερνάντες φαίνεται να πηγαίνει σε δεύτερη μοίρα, πλην όμως στον Δικέφαλο δεν έχουν σβήσει εντελώς την περίπτωσή του.

Επικοινώνησαν προς τα έξω μια δυσαρέσκεια για τον ατζέντη του και τους χειρισμούς του γύρω από την υπόθεση, αλλά έχουν σύμμαχο και την ομάδα του Βόλου, με την οποία υπάρχει συμφωνία, και τον ίδιο τον παίκτη που βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της μετακίνησής του στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα ο Μπότο έχει ενεργοποιήσει και άλλες περιπτώσεις πριν καταλήξει στον εκλεκτό, με τον Φάμπιο Μαρτίνς, που τον ενδιέφερε και από το ξεκίνημα του καλοκαιριού, να επανέρχεται στην επικαιρότητα.

Ο Ζοσέ Μπότο έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας τόσο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και με την Αλ Γουάντα από τη Σαουδική Αραβία, με τον παίκτη να έχει τάσεις φυγής από εκεί και τον ΠΑΟΚ να αποτελεί μια προοπτική για εκείνον προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν τι ισχύει με την υπόθεσή του και ποια περιθώρια υπάρχουν προκειμένου να κινηθούν για τον Μαρτίνς και δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα να υπάρξουν εξελίξεις.