Θεωρείται ότι η ονομασία και η προέλευση του τσαγιού είναι κινεζικές. Στην Ευρώπη ήρθε μετά το 1600 από τους Πορτογάλους, ενώ στις μέρες μας αποτελεί ρόφημα που καταναλώνεται ευρέως σε όλο τον κόσμο. Μια νέα μελέτη από το Ηνωμένο Βασίλειο, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο έγκριτο διεθνές επιστημονικό περιοδικό «Annals of Internal Medicine», διερεύνησε τη συσχέτιση της κατανάλωσης τσαγιού με τη θνησιμότητα.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ