Από ένα πρωτοφανές γεγονός αμαυρώθηκε η χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Super League. Και μάλιστα με πρωταγωνιστή τον εκλεγμένο δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο. Δεν ξεπέρασε μόνο το όριο της θεσμικής εκτροπής απέναντι στην αναπληρώτρια πρόεδρο της Super League Κάτια Κοξένογλου, αλλά προφανώς και τα όσα είπε συνιστούν τις αποδείξεις μιας χυδαίας σεξιστικής επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ στο τραπέζι της τηλεδιάσκεψης η συζήτηση αφορούσε τη διαιτησία, ο Αχιλλέας Μπέος θέλοντας εμφανώς να απαξιώσει την κυρία Κοξένογλου τη ρώτησε: «Πώς συναντιέστε εσείς με τον αρχιδιαιτητή; Τι να πείτε; Για κανένα παστίτσιο να συζητήσετε;». Η αντίδραση της αναπληρώτριας προέδρου της Λίγκας ήταν άμεση:  «Ακούστε, κύριε Μπέο, εσείς είπατε ότι σπουδάσατε νομικά στη… φυλακή, όμως εγώ τις γνώσεις μου τις έχω από το Πανεπιστήμιο, όχι από τη φυλακή! Θα ζητήσετε αμέσως συγγνώμη, ανακαλέστε αμέσως γι’ αυτή τη σεξιστική επίθεση εναντίον μου. Θα έπρεπε να ντρέπεστε».

Χρειάστηκε όμως και η δυναμική παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος της Super League σε αυστηρό τόνο απευθύνθηκε στον Αχιλλέα Μπέο και του είπε: «Αυτό το επίπεδο δεν είναι ανεκτό. Αν δεν ανακαλέσεις, θα κλείσω τον ήχο στο μικρόφωνό σου».