Ενα μεγάλο βήμα για την ελληνική γαστρονομία αποτελεί η συμφωνία του ΕΟΤ με τον εμβληματικό «Michelin Guide» που υπογράφηκε χθες στο Παρίσι από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, παρουσία του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια. Ο Οδηγός Michelin είναι ένα «brand» αναγνωρίσιμο στους ταξιδιώτες σε όλον τον κόσμο για την ποιότητά του και τη διεθνή αναγνώριση που προσφέρει. Η συμφωνία περιλαμβάνει ένα ευρύ πλάνο προβολής της ελληνικής γαστρονομίας διεθνώς μέσω της Michelin. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την τιμή να ξεκινήσουμε μια νέα συνεργασία με τον διεθνούς κύρους Οδηγό Michelin, η οποία τοποθετεί επίσημα την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Αθήνα στον παγκόσμιο χάρτη υψηλής γαστρονομίας» δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.