Δεν είναι ευχάριστη η κατάσταση στον Αρη. Δεν χρειάζεται ούτε να ειπωθεί αλλά ούτε να αναλυθεί αυτό. Η ΑΕΚ πέρασε… τρένο από το «Κλ. Βικελίδης», έφτιαξε ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Ο Αρης, μολονότι θα ήθελε να υπάρχουν κάποιες δικαιολογίες για την κακή απόδοσή του, δεν βρίσκει καμία! Η δυσαρέσκεια όλων είναι έκδηλη. Δεν κρύβεται. Ο κόσμος αποδοκίμασε στο φινάλε τους ποδοσφαιριστές, ενώ λίγο μετά είχαμε επίσκεψη των οπαδών στα αποδυτήρια. Δεν είναι ωραία αυτά τα πράγματα.

«Θέλουμε πάθος και καρδιά» ήταν το μήνυμα που θέλησαν να περάσουν οι φίλοι της ομάδας στους ποδοσφαιριστές. Το έλαβαν άραγε αυτοί που πρέπει να είναι πρωταγωνιστές; Γιατί ο Αρης ηττήθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική και άρα, αντί να ανεβαίνει, οπισθοχωρεί στον βαθμολογικό πίνακα. Υπάρχει, ωστόσο, ακόμη ένα ζήτημα:

Απέναντι στην ΑΕΚ ο Μπράιαν Νταμπό αντίκρισε κίτρινη κάρτα, ήταν η τέταρτη συνολικά για την εφετινή σεζόν για τον παίκτη και άρα θα χρειαστεί να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια με Ιωνικό (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός), ΟΦΗ (εντός) και Ατρόμητο (εκτός). Εχει ασφαλώς σημασία το ποια από τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις θα επιλεχθεί να μείνει έξω ο Νταμπό, καθώς παραμένει τραυματίας και ο Ντουκουρέ. Αλλά πέρα από αυτά τα προβλήματα που θα λύσει ο προπονητής, το μείζον είναι να επιστρέψει ο Αρης στα επιτυχημένα αποτελέσματα. Και η επόμενη τετράδα αγώνων πολλά θα φανερώσει για τις φιλοδοξίες μιας ομάδας που άρχισε με όνειρα τη σεζόν αλλά τελευταία κάτι φαίνεται πως δεν πάει και τόσο καλά…