Μιλούσαν όλοι από το μεσημέρι για χάρη του με αφετηρία το ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική έκδοση της Marcα που τον εμφάνιζε «φευγάτο» από το Παρίσι τον Γενάρη. Αλλοι έλεγαν πως θα πάει στη Ρεάλ, άλλοι ότι η Παρί τον παραχωρεί μόνο στη Λίβερπουλ. Αλλοι ότι δεν γίνεται κάθε τρεις και λίγο να έρχονται στο προσκήνιο οι… τάσεις φυγής του, ειδικά μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε τον Μάη και άλλοι πως η τιμή του είναι αδιαπραγμάτευτη στα 400 εκατ. ευρώ. Εφτασε σε σημείο να πάρει θέση έως και ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λουίς Κάμπος, προκειμένου να διαψεύσει τις φήμες. (Περισσότερα στο ρεπορτάζ της σελίδας 26).

Ο – περί ου ο λόγος – Κιλιάν Εμπαπέ πάντως δεν είπε κουβέντα. Αποφάσισε πως για εκείνον είναι άλλη μια μέρα στη δουλειά και φρόντισε να το αποδείξει με το 31ο γκολ του στα Κύπελλα Ευρώπης με τη φανέλα της Παρί (πρώτος πλέον στη σχετική λίστα ξεπερνώντας τον Εντινσον Καβάνι). Το γκολ από τη βούλα του πέναλτι (40′) που έγραψε τη μισή ιστορία του Παρί Σεν Ζερμέν – Μπενφίκα 1-1. Την άλλη μισή την υπέγραψε από τη «βούλα» ο Ζοάο Μάριο (62′) σε ένα αποτέλεσμα που τελικά έμελλε να σοκάρει τη Γιουβέντους. Εχουν από 8 βαθμούς δύο στροφές πριν από το φινάλε οι Γάλλοι και οι Λουζιτανοί. Εμειναν στους 3 οι Ιταλοί έπειτα από την ήττα από τη Μακάμπι (3 β.) στη Χάιφα και ψάχνουν πλέον ένα θαύμα για να προκριθούν στους «16» της διοργάνωσης.

Αγαπημένο σκορ

Γενικά το 1-1 φορέθηκε πολύ χθες το βράδυ κάτω από τα άστρα του Champions League: 1-1 η Ντόρτμουντ με τη Σεβίλλη (Μπέλιγχαμ 35’/ Νιανζού 18′) με τους Γερμανούς (7 β.) να είναι πλέον σχεδόν βέβαιοι 2οι σε ένα γκρουπ όπου η Σίτι δεν αμφισβητείται (10 β.) και οι άλλοι είναι μακριά (Σεβίλλη 2 β., Κοπεγχάγη 2 β.).

Ισοπαλία 1-1 στο 90’+5′ και στη Βαρσοβία για Σαχτάρ και Ρεάλ Μαδρίτης. Ισοφάρισε η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην τελευταία φάση (Ρούντιγκερ) το γκολ του Ζούμπκοφ (46′) και κράτησε τον πρώτο λόγο στο γκρουπ. Εχει και εκείνη 10 βαθμούς, είναι στους 6 πλέον η Λειψία που με το σόου του Βέρνερ (γκολ στο 75′, ασίστ στον Φόρσμπεργκ στο 84′) πέρασε από τη Γλασκώβη επικρατώντας της Σέλτικ με 2-0. Η Σαχτάρ έμεινε στους 5 και η Σέλτικ εκτροχιασμένη (1 β.).