ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ έδωσαν γερή μάχη στους Ζωσιμάδες, ωστόσο έμειναν στο 2-2, χωρίς να καταφέρουν να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Οι γηπεδούχοι πήραν δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ, αλλά η ομάδα της Κρήτης επανήλθε και στο φινάλε εξασφάλισε την ισοπαλία.

Μόλις στο 1′ ο Μανδάς απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Ροσέρο, ενώ ο ΟΦΗ απείλησε από την πλευρά του στο 9′ όταν Ντίκο δεν εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Μαρινάκη.

Στο 14′ ύστερα από κόρνερ του Καραχάλιου, ο Μανδάς έκανε λάθος έξοδο και ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Το 1-0 ήρθε στο 19′, με τον Παμλίδη να βγάζει κάθετη πάσα στον Μορέιρα, η μπάλα πήγε μετά στον Ροσέρο, ο οποίος με προβολή βρήκε δίχτυα για το πρώτο γκολ στο ματς. Ακολούθως, ο ΟΦΗ μπορούσε να ισοφαρίσει στο 26′ με την κεφαλιά του Γκερέρο που όμως πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα, ωστόσο ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που ισοφάρισε στο 56′, όταν μετά από συνεργασία Μεγιάδο, Ντουρμισάι και Γκερέρο, ο Τοράλ σημείωσε το 1-1. Στο 76′ ο Μπάλαν πέτυχε γκολ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, πλασάροντας εύστοχα από κοντά μετά συρτή σέντρα του Μπιλμπάο (2-1). Οι Κρητικοί κατάφεραν να φτάσουν στο 2-2 με τον Ντιουσέ (ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή από τον Νιόπλια στο 71′) στο 89′, με εκπληκτικό μακρινό σουτ!

ΠΑΣ Γιάννινα:  Πριόρ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Ροσέρο, Τζίμας (74′ Μπάλαν), Μορέιρα (88′ Μπαγκαλιάνης), Παμλίδης (64′ Ριένστρα).

ΟΦΗ: Μανδάς, Μαρινάκης (46′ Τζου), Διαμαντής (80′ Γιαννούλης), Βούρος, Μπαλογιάννης, Τοράλ (71′ Ντιουσέ), Μεγιάδο, Περέα (80′ Καμάου), Ντικό (30′ Ντουρμισάι), Λάρσον, Γκερέρο.