Από το παράθυρο στον κόσμο της κουζίνας, που μας έχουν ανοίξει τα τελευταία χρόνια εκπομπές και σόου μαγειρικής, κρυφοκοιτάμε συνήθως σεφ να προσπαθούν να ξεκολλήσουν από τη μετριότητα και με όπλο το ταλέντο τους και τα ευφάνταστα πιάτα τους να καταφέρουν να πάρουν το διαβατήριο για την υψηλή γαστρονομία. Την αντίθετη πορεία αναδεικνύει το «Bear», η σειρά του δικτύου FX που το περασμένο καλοκαίρι κέρδισε το αμερικανικό κοινό και πλέον είναι διαθέσιμη στον ελληνικό κατάλογο του Disney+. Η σειρά ακολουθεί τον Κάρμεν «Κάρμι» Μπερζάτο, έναν νεαρό σεφ με σπουδαίες περγαμηνές, που από το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου όπου εργάζεται στη Νέα Υόρκη επιστρέφει στην πόλη του, το Σικάγο, για να διευθύνει το οικογενειακό σαντουιτσάδικο The Original Beef of Chicagoland μετά από μια απρόσμενη απώλεια που τον πλήγωσε βαθιά.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ