Nέα στοιχεία προκύπτουν συνεχώς για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ειδικότερα, ακόμη τρεις άνδρες ηλικίας 48, 57 και 66 ετών μετέβησαν στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής, στη ΓΑΔΑ, όπου κατέθεσαν πως είχαν συνομιλίες με το κορίτσι μέσω Ιντερνετ και συγκεκριμένα με ειδική εφαρμογή γνωριμιών.

Οι άνδρες αυτοί φέρονται να είχαν ανταλλάξει τηλέφωνα με την ανήλικη από τον Κολωνό. Ετσι, τώρα οι αστυνομικές αρχές επιχειρούν να διαπιστώσουν αν οι τρεις άνδρες είχαν συναντήσει τη 12χρονη. Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα άτομα εξετάστηκαν ενόρκως, όπως δηλαδή έγινε και με τους υπόλοιπους 7 που είχαν μεταβεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Οι τρεις άνδρες μετά την κατάθεσή τους στην Αστυνομία αποχώρησαν, αλλά βέβαια οι Αρχές θα ερευνήσουν σε βάθος για το αν εμπλέκονται περαιτέρω σ’ αυτή την υπόθεση.

Στο μεταξύ, εμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησαν και πυροδότησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής στην πολυκατοικία όπου μένει ο Ηλίας Μίχος στον Κολωνό, ένας από τους κατηγορούμενους για μαστροπεία στην υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού, ο οποίος ήδη έχει προφυλακιστεί. Ο εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη τα ξημερώματα και προκάλεσε ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό με κατηγορούμενο τον Ηλία Μίχο, άγνωστοι είχαν γράψει συνθήματα στο μαγαζί του αλλά και στο εταιρικό φορτηγάκι που είχε σταθμευμένο απέξω. Είχαν πραγματοποιήσει δε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή με συνθήματα κατά του 53χρονου.