Με ακόμη ένα πρόβλημα ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση (18:00) της ένατης αγωνιστικής της Super League με τον Λεβαδειακό. Ο Εχσάν Χατζισαφί έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και με δεδομένο ότι είναι τραυματίας και ο Μοχαμαντί, ο Ματίας Αλμέιδα ξέμεινε από επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας. Εκεί όπου είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί πλέον ο Ραντόνια ο οποίος έπαιξε και ως αλλαγή στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τσούμπερ, Αμραμπατ και Φαν Βέερτ παραμένουν απόντες για την Ενωση που χάνει λύσεις oi οποίες θα μπορούσαν να έρθουν από τον πάγκο, με τον Αργεντινό τεχνικό πάντως να έχει ένα δίλημμα όσον αφορά στα χαφ. Και αυτό έχει να κάνει με τους Σιμάνσκι και Γιόνσον. Ο πρώτος ξεκίνησε βασικός στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα πολύ καλή παρουσία, με τον δεύτερο να ξεκινάει στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ και να βάζει… ευχάριστο πονοκέφαλο για τον Αλμέιδα.

Με εξαίρεση αυτές τις δύο θέσεις, αλλαγές δεν αναμένεται να υπάρξουν για την ΑΕΚ σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Η Ενωση πηγαίνει στη Λιβαδειά με στόχο την πέμπτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα σε μία ομάδα που δεν έχει ακόμη τρίποντο στη Super League. Μαζί της θα έχει και αρκετούς οπαδούς της αφού η διοίκηση του Λεβαδειακού έχει ανοίξει δύο θύρες για τον κόσμο της ΑΕΚ.