Αβέβαιο είναι και το μέλλον του Μαξ Αλέγκρι παρά τα περί αντιθέτου που δήλωνε ο Αντρέα Ανιέλι μετά την ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα. Ολα θα ξεκαθαρίσουν στη διάρκεια της διακοπής λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στις δηλώσεις του ο ιταλός προπονητής τόνισε πως η Γιούβε πρέπει να μετατρέψει την απογοήτευση σε κίνητρο για το επόμενο παιχνίδι με τη Λέτσε, ενώ υπενθύμισε πως υπάρχει ακόμα το Γιουρόπα Λιγκ. Λόγια που εξόργισαν ακόμα περισσότερο τους φίλους της ομάδας.

Αχτίδα ελπίδας

Το μοναδικό αχνό φως στο αγωνιστικό σκοτάδι της Γιούβε ήταν οι τρεις 19χρονοι που έριξε στο παιχνίδι μέσα στην απελπισία του ο Μαξ Αλέγκρι. Οι Μιρέτι, Σουλέ και Ιλινγκ-Τζούνιορ προκάλεσαν ηλεκτροσόκ στο κορμί της Γηραιάς Κυρίας, την ξύπνησαν από τον λήθαργο και απείλησαν ακόμα και με ισοφάριση την Μπενφίκα που είχε προηγηθεί με 4-1.

Η ηγεσία της Γιούβε ενθουσιάστηκε τόσο με την απόδοση του άγγλου αριστερού εξτρέμ Ιλινγκ-Τζούνιορ που έκανε άνω κάτω την πορτογαλική άμυνα δημιουργώντας το δεύτερο και τρίτο γκολ της ιταλικής ομάδας ώστε τις επόμενες ημέρες θα τον καλέσει για να του ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο Ιλινγκ-Τζούνιορ προπονείται μόλις 20 ημέρες με την πρώτη ομάδα της Γιούβε.