Σε πρόσφατο άρθρο του ο άλλοτε άσος της Σελεσάο Καζαγκράντε κατακεραύνωσε τον Νεϊμάρ τον οποίο κατηγόρησε πως διασπείρει ψευδείς ειδήσεις στην προσπάθειά του να υποστηρίξει τον Μπολσονάρο. «Το να θέλεις να εξαπατήσεις έναν λαό που υποφέρει όπως είναι ο βραζιλιάνικος, είναι πολύ διεστραμμένο», έγραψε.

Ο Καζαγκράντε είναι θυμωμένος με τον Τύπο που δεν ξεμπροστιάζει τον Νεϊμάρ και όσα υποστηρίζει, όταν την ίδια στιγμή για μία εβδομάδα αναλύει τα γκολ που πετυχαίνει με την Παρί.

«Ο Νεϊμάρ είναι ένα ψεύτης και αυτή δεν είναι η γνώμη μου, είναι γεγονός. Δεν χρειάζεται να του πάρω συνέντευξη, δεν θέλω να έχω στενή σχέση, δεν είμαι “σύντροφος” ή φίλος ενός τέτοιου ατόμου. Ως εκ τούτου, είμαι εντελώς ανεξάρτητος για να δείξω την αλήθεια γι’ αυτόν τον απαράδεκτο βραζιλιάνο πολίτη».

Για να ολοκληρώσει με το εξής μαστίγωμα: «Αυτή η κηλίδα υποστήριξης σε έναν φασίστα και η συνεργασία μαζί του, προσπαθώντας να εξαπατήσει τη βραζιλιάνικη κοινωνία με ψευδείς ειδήσεις… δεν θα υπάρξει ποτέ τρόπος να καθαρίσει το χάος που αυτός ο φρικτός βραζιλιάνος πολίτης προκάλεσε. Είσαι ψεύτικος Νέι. Ενας ψεύτικος βραζιλιάνος πολίτης».