Τη Δευτέρα στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την 6η, 7η και 8η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, παρουσία του Αντώνη Νικοπολίδη.

Η τρέχουσα εβδομάδα είναι η τελευταία με δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αφού ακολουθεί η μεγάλη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ. Η επανέναρξη της Super League έχει προγραμματιστεί για τις 21 Δεκεμβρίου ενώ με το νέο έτος, και συγκεκριμένα στα μέσα του Ιανουαρίου, θα επιστρέψει στη ζωή μας και το Κύπελλο Ελλάδος, με τη συμμετοχή πλέον και των τεσσάρων ομάδων που τερμάτισαν πέρσι στην πρώτη τετράδα και είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Δηλαδή τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Αρη.  

Ετσι, με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως η κλήρωση του Κυπέλλου για την 6η, 7η, 8η φάση, αλλά και για τον γηπεδούχο του τελικού θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα σε αίθουσα αθηναϊκού ξενοδοχείου.

Καλεσμένος, μάλιστα, θα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Εθνική ομάδα και παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Αντώνης Νικοπολίδης. Η διαδικασία της κλήρωσης θα μεταδοθεί και μέσω live streaming από το epo.gr, αλλά και από το κανάλι της ομοσπονδίας στο Youtube.

Στ. Χ.