Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη πέρασε τη… μισή του ζωή, πρώτα σαν άσος του Ολυμπιακού και έπειτα ως μέλος του τεχνικού τιμ ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο 64χρονος τεχνικός που οδηγεί την Καλαμάτα σε ιδανικό ξεκίνημα σε τούτο το ταξίδι της Super League 2: νίκη 2-0 επί του Ολυμπιακού Β’ με ισάριθμα γκολ του Γιάννη Πασά (50′, 85′ πεν.) και 2Χ2 για τη Μαύρη Θύελλα που λογίζεται στα φαβορί για την άνοδο. Ηταν καλύτερος ο Ολυμπιακός Β’ ενισχυμένος από τους Παϊτίμ Κασάμι και Ντορόν Λάιντνερ στο φετινό τους ντεμπούτο και επιβεβαιώνεται από τη στατιστική (7-4 οι τελικές) και τις μεγάλες ευκαιρίες (Κωστή 20′, Καλογερόπουλος 45’+1′). Η Καλαμάτα όμως χτύπησε την κατάλληλη στιγμή. Στο ξεκίνημα και το φινάλε του δεύτερου μέρους. «Δυστυχώς δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Δεν μας αρκεί το καλό ποδόσφαιρο. Θα είμαι ειλικρινής. Δεν μας αρκεί. Θέλουμε βαθμούς», σχολίασε με νόημα ο Γιαννάκης Οκκάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιαννάκης Οκκάς): Νίκας, Λάιντνερ (88′ Αποστολόπουλος), Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Κινκουέ, Νταμπό, Κωστή (88′ Ιμπαγάσα), Καράκουτης (62′ Μπα), Κασάμι (62′ Σαπουντζής), Λιάτσος (77′ Συρμής), Βοΐλης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Λουπάνο, Μαβινγκά (70′ Ασίγκμπα), Κωνσταντινόπουλος, Μπενίτεζ (57′ Αναστασόπουλος), Παπατόλιος, Ματέους (57′ Καραγκούνης), Βασιλόγιαννης (70′ Μπακαγιόκο), Ρόβας, Πασάς, Μπόρχες (80′ Αρναρέλλης).

Δ.Δ.