Την ερχόμενη Τρίτη θα καταθέσει τελικά στην εισαγγελέα Αγγελική Τριανταφύλλου ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης, προκειμένου, όπως είπε, η κατάθεσή του να δοθεί υπό το φως των νέων αποκαλύψεων που θα υπάρξουν την Κυριακή στην εφημερίδα «Documento». Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι σάρκα μία το Μέγαρο Μαξίμου, το Predator και η ΕΥΠ με κοινό τους θέμα τις παρακολουθήσεις.

Η Γεροβασίλη. Στο μεταξύ, στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγγελική Τριανταφύλλου κατέθεσε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη. Μετά την έξοδό της από το εισαγγελικό γραφείο, η κυρία Γεροβασίλη δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Κλήθηκα από την εισαγγελέα να καταθέσω και στηρίζω τη μήνυσή μου που αφορούσε την παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών μου δεδομένων».

Τόνισε ότι πρέπει η ελληνική Δικαιοσύνη «με δεδομένο τον κλονισμό που έχει προκαλέσει το όλο θέμα, να ερευνήσει την υπόθεση και να ρίξει άπλετο φως σε αυτήν». Επεσήμανε επίσης ότι το Μέγαρο Μαξίμου κατηύθυνε τις παρακολουθήσεις ακόμη και με υπουργούς όπως ο Ν. Δένδιας.