Την ιστορία και τη διαδρομή μιας ομάδας δεν τη χαρακτηρίζουν μόνο τα τρόπαια και οι διακρίσεις. Από το Σάββατο το βράδυ η ΑΕΚ πρόσθεσε ένα ακόμα αστέρι στη μεγάλη ιστορία της και αυτό δεν ήταν ένα ακόμα κύπελλο.

Ηταν οι εικόνες που θα μείνουν ανεξίτηλες όπως όταν ο Δημήτρης Μαυροειδής έκανε τα αποκαλυπτήρια με την ονοματοδοσία.

Το γυμναστήριο που υπάρχει εντός του γηπέδου των Ανω Λιοσίων πήρε το όνομα του Στέφαν Γέλοβατς που έφυγε από τη ζωή πέρυσι (στις 5 Δεκεμβρίου) έχοντας υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο στην προπόνηση, στις 14 Νοεμβρίου τέτοια εποχή πριν από ένα χρόνο.

Η φανέλα με το όνομά του και το νούμερο 13, που έδωσε ο αρχηγός της ΑΕΚ, στον πατέρα και την αδελφή του αδικοχαμένου παίκτη της Ενωσης, έγραφε: «Στέφαν παίζεις μαζί μας» με τους συγγενείς του άτυχου παίκτη να δακρύζουν από συγκίνηση.

Μάλιστα ένας μικρός φίλος της ΑΕΚ, αθλητής των ακαδημιών του συλλόγου, ζωγράφισε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό σκίτσο, που απεικονίζει τον Δημήτρη Μαυροειδή και τον Στέφαν Γέλοβατς να δίνουν τα χέρια.

Το σκίτσο του δημοσίευσε στα δικά της social media η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η οποία ενισχύεται καθώς έφτασε στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, ο Αϊζάια Μάιλς (28 χρόνων, 2.03 μέτρα), που θα είναι ο 7ος ξένος για την ομάδα του Ηλία Καντζούρη που διαθέτει ήδη τους Τιμ Φρεζίερ, Κένι Γουίλιαμς, Γιάνις Στρέλνιεκς, Κάμερον ΜακΓκριφ, Αλεκσάντρ Μάντσεν και Ακίλ Μίτσελ.