Την εξαιρετική του πορεία στον Βόρειο όμιλο της Super League 2 συνέχισε ο ΠΑΟΚ Β’ που για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο νεαρός επιθετικός Στέφανος Τζίμας που πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, τα οποία μάλιστα είναι και τα πρώτα του σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο νεαρός άσος, που τον Ιανουάριο θα κλείσει τα 17 του χρόνια, θεωρείται μεγάλο ταλέντο και στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πολύ στη εξέλιξή του. Τα πάντα στο ματς έγιναν μέσα σε τέσσερα λεπτά. Αρχικά, στο 70′ ο Τζίμας έκανε το 1-0 από κάθετη του Σμυρλή και στο 74′ ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με σουτ από προσπάθεια του Μπράντονιτς. Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίπαλος για ακόμη μία φορά ήταν ένας παλιός γνωστός για τον ΠΑΟΚ, ο Στέφανος Αθανασιάδης, που ήταν και από τους πιο δραστήριους παίκτες των φιλοξενούμενων.

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Τασιούρας, Γιαξής, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (81′ Νινούα), Μπράντονιτς (90+3′ Δαρέλας), Σπυράκος (66′ Σμυρλής), Μελετίδης (46′ Χατζηστραβός), Πανίδης (66′ Τζίμας).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Δημόπουλος, Αναστόπουλος, Σταμόπουλος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός, Ριέρα (77′ Μπάλλας), Βερνάρδος, Τσβετάνοφ, Αθανασιάδης (77′ Γιάκος).