Σύμφωνα με τον περίφημο νόμο του Μέρφι «όταν κάτι μπορεί να πάει στραβά, τότε όλα θα πάνε στραβά». Θα μπορούσαν εύκολα να το επιβεβαιώσουν ο Γιάννης Οκκάς και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Β’ περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι στο «Ελ Πάσο» από την Ηλιούπολη (0-1).

Σε δύο εκτελέσεις πέναλτι τους είπε «όχι» ο Κώστας Περιστερίδης. Επιασε αυτό που εκτέλεσε ο Αλέξανδρος Βοΐλης (38′) – αλλά και το σουτ που ακολούθησε από τον Ιωάννη Κωστή που μπορούσε κάλλιστα να επανορθώσει για τον συμπαίκτη του – ο 31χρονος πορτιέρο. Επιασε και την εκτέλεση πέναλτι του Ετιέν Κινκουέ στις καθυστερήσεις του ματς (90’+2′). Και μιας και ενδιάμεσα ο Μιχάλης Μπαστακός (45’+1′) σκόραρε στη μοναδική ουσιαστική ευκαιρία της Ηλιούπολης, προέκυψε ένα αποτέλεσμα από εκείνα σχεδόν… μαγική εικόνα. Αυτό που κράτησε τον Ολυμπιακό Β’ μόλις στον έναν βαθμό έπειτα από τρεις αγωνιστικές και απογείωσε την Ηλιούπολη στους επτά (σε τέσσερις αναμετρήσεις). Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του γηπέδου της Καλλιθέας βρέθηκε τόσο ο Μίτσελ όσο και ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ζοσέ Ανιγκό.

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Μπα (79′ Ιμπαγάσα), Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (60′ Σαπουντζής. 67′ λ.τ. Καρακούτης), Βοΐλης, Κωστή (78′ Βλαχομήτρος), Κινκουέ.

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Κρητικός, Μουριέλ, Τριανταφυλλάκος, Τσαφταρίδης, Βασιλείου (8′ λ.τ. Ματσούκας, 59′ Κρέτσι), Πολίμος, Μπαστακός, Μπουσάι, Γκοτσούλιας, Βάρκας.

Δ.Δ.