Υστερα από τρία ματς με δύο ισοπαλίες και μία ήττα, η ΑΕΚ Β’ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη επικρατώντας με 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ στο «Σεραφείδειο» για την 4η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super League 2, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις. H ΑΕΚ Β’ ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 27′ με σουτ του Απόστολου Χριστόπουλου που αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Ευθύμης Χριστόπουλος έκανε το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι και έξι λεπτά αργότερα ο Γερολέμου με ωραία προσπάθεια έγραψε και το 3-0 για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 με πέναλτι του Βενάρδου στο 89′. Να σημειωθεί πως οι αρμόδιοι της Ενωσης αφιέρωσαν τη νίκη στη μνήμη του Στέλιου Σεραφείδη.

ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Σταμούλης, Κάτσικας, Ντάικο (84′ Χριστοφιλόπουλος), Παρράς, Πάπα, Γερολέμου (70′ Σαμπανάτζοβιτς), Ε. Χριστόπουλος (78′ Γεωργέας), Κορομηλάς (84′ Λέλεκας), Σκόνδρας, Απ. Χριστόπουλος (78′ Γκολφίνος).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Χατζηλάμπρος, Καμί, Πανουργιάς (65′ Σμίλτος), Κατσούλης, Ζαχαρός, Καλλέργης, Βενάρδος, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιάβος (46′ Κυριαζής), Τασιουλής (46′ Κονέ).