Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες έρευνες κάνουν λόγο για τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού, επισημαίνοντας ωστόσο ότι και η ώρα που επιλέγουμε να καταναλώσουμε τα γεύματά μας σχετίζεται με διάφορα οφέλη ή επιπτώσεις στην υγεία μας. Για τη διατήρηση μιας καλής υγείας με σωστά ρυθμισμένη τη χοληστερίνη, το σάκχαρο και την αρτηριακή πίεση και ταυτόχρονα απαλλαγμένη από περιττά κιλά δεν πρέπει να εστιάζουμε μόνο στο «τι» αλλά και στο «πότε» τρώμε. Αυτό οφείλεται στον μεταβολισμό και την πέψη, δύο βασικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού οι οποίες λειτουργούν πιο αποτελεσματικά νωρίς μέσα στην ημέρα παρά αργά το βράδυ.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ