Αλιού Σισέ:

Η γκρίζα φόρμα Puma του προπονητή της Σενεγάλης σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Δείχνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί και προπονεί τα Λιοντάρια της Τεράγκα βγάζοντας από το κουτί τους τα ολοκαίνουργια παπούτσια του Nike Air Force 1.

Κάρλος

Κεϊρός:

Ο προπονητής της ομάδας του Ιράν για τη ζωτικής σημασίας νίκη της ομάδας του επί της Ουαλίας ντύθηκε με  μπλέιζερ σακάκι, σκούρο μπλε T-shirt, αφήνοντας να φανεί το χρυσό κρεμαστό κόσμημά του. Με αέρα Χόλιγουντ ο Κεϊρός έμοιαζε με θαμώνα σε καφέ στο Μιλάνο, που πίνει τον δεύτερο εσπρέσο της ημέρας, ξεφυλλίζονατς αθλητική

εφημερίδα.

Γκρεγκ

Μπερχάλτερ:

Ο προπονητής των ΗΠΑ έχει δείξει ότι ασχολείται με συλλογή αθλητικών παπουτσιών. Στη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει ήδη φορέσει ένα ακυκλοφόρητο Nike ζευγάρι A Ma Maniere x Air Jordan 4 σε βιολέ απόχρωση (φωτογραφία). Ενώ όταν βγήκε από τη φυσούνα του σταδίου Al Bayt για τον αγώνα της ομάδας του στον όμιλο με την Αγγλία, φορούσε λευκά Supreme x Nike Air Max 98 TL.

Ρομπ Πέιτζ:

Ο προπονητής της Ουαλίας ντύνεται σταθερά σαν… προπονητής, φορώντας όλα τα εμπορεύματα της χορηγού εταιρείας Adidas. Αντίστοιχα ντύνεται και ο Λιονέλ Σκαλόνι της Αργεντινής. Ο ίδιος και οι τεχνικοί του φορούν το ίδιο παντελόνι φόρμας με την μπλούζα που έχει το σήμα της ομάδας τους.

Ερβέ Ρενάρ:

Ο γάλλος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας βλέπει το γήπεδο ως πασαρέλα. Τα αθλητικά παπούτσια Louis Vuitton, το αδιάβροχο, αδιαπέραστο από τον ιδρώτα, ατσαλάκωτο πουκάμισό του ταιριάζει με το μπλε ραμμένο κοστούμι του. Με ύφος κακού σε ταινία του Τζέιμς Μποντ ή ως μοντέλο σε δροσερή ανδρική κολόνια ο Ρενάρ παραμένει απτόητος από το σκορ της ομάδας του.