Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από την Κύπρο και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης με αντίπαλο τον Βόλο στη Λεωφόρο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προαναγγέλλει μεταγραφές και τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πλέον θα μπούμε στην τελική ευθεία όσον αφορά το συγκεκριμένο σκέλος. Θα προχωρήσουν δηλαδή οι επαφές των Πρασίνων προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή με συγκεκριμένους στόχους που έχουν θέσει και να προχωρήσουν οι μεταγραφές.

Οσον αφορά πιθανές πωλήσεις, όπως αποδείχθηκε και στην Κύπρο, ο Παναθηναϊκός θα ήθελε ιδανικά να αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ, οι οποίοι δεν… άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής. Μέσα σε αυτούς που πιθανόν να αποχωρήσουν, πάντως, δεν θα είναι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Κόλο Κόλο. Η τελευταία, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, αναμένεται να κάνει επίσημη πρόταση εντός των επόμενων ημερών, αλλά στον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαροι: ο Παλάσιος δεν πωλείται!

Β.Μ.