Τα αυτοκίνητα είχαν δημιουργήσει μία μεγάλη ουρά έξω από το εντυπωσιακά ανακαινισμένο Ωδείο Αθηνών στην οδό Ρηγίλλης. Οι καλεσμένοι προχωρούσαν από τον κήπο, στο αίθριο όπου τους περίμεναν οι δημιουργοί του άκρως επιτυχημένου Δειπνοσοφιστηρίου. Το κορυφαίο catering λοιπόν που «μαγνητίζει» στον χώρο της υψηλής γαστρονομίας γιόρτασε μία λαμπερή πορεία 25 χρόνων. Μία εντυπωσιακή διαδρομή από το χθες στο σήμερα, από την Μάνη στην Αθήνα. Από το οικογενειακό τραπέζι στους δύσκολους αλλά συναρπαστικούς δρόμους της υψηλής γαστρονομίας… Μοναδικός οδηγός με κατεύθυνση τη μεγάλη επιτυχία η αγάπη για τη γεύση, η γνώση της καλής πρώτης ύλης, η εμπιστοσύνη και η αξιοσύνη των συνεργατών. Ο Δημήτρης και ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας ξεκίνησαν πριν από 25 χρόνια με τον Διομήδη Καψάλη. Η έλευση του τέταρτου συνιδιοκτήτη, του πολύ γνωστού executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου έφερε ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη. Μενού όπου η μεσογειακή και η διεθνής κουζίνα «παντρεύονται» αρμονικά με το παραδοσιακό και το σύγχρονο το comfort food με την υψηλή γαστρονομία. Η τεχνογνωσία βρήκε εφαρμογή πέρα από τα όρια του catering, οδηγώντας στο τρίπτυχο Dining-Catering-Experience.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ