Με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να παίρνει ακόμη ένα ματς με τον ΠΑΟΚ Β’ και να είναι αυτός που άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Λάρισας για την 6η αγωνιστική της Super League και παρέμεινε στην κορυφή του Βορείου ομίλου με 16 βαθμούς. Ο 22χρονος αμυντικός του Δικεφάλου επιβεβαίωσε και πάλι πως έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και είναι έτοιμος για να ενταχθεί οριστικά στην πρώτη ομάδα. 

Υστερα από ένα πρώτο ημίχρονο όπου δεν υπήρξε σκορ, αν και ο Πανίδης βρήκε δίχτυα στο 42′ για τους γηπεδούχους, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ο ΠΑΟΚ Β’ ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο 45λεπτο. Από ασίστ του Γρόσδη στο 51′ ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Ασπρόμαυρους, που στη συνέχεια έψαξαν το δεύτερο γκολ για να «καθαρίσουν» το ματς, κάτι που συνέβη στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σε αντεπίθεση στο 86′ ο Σπυράκος έδωσε έτοιμο γκολ στον Δαρέλα για το 2-0 και τρία λεπτά μετά ο Γρόσδης διαμόρφωσε και το τελικό 3-0 για την ομάδα του. 

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου (46′ Τασιούρας), Γιαξής, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Μελετίδης, Νινούα (46′ Γρόσδης), Μπράντονιτς (59′ Σπυράκος), Σμυρλής, Χατζηστραβός (75′ Δαρέλας), Πανίδης (46′ Τζίμας).

Ηρακλής Λάρισας (Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης, Λαγωνίδης, Καψάλης, Γκουγκουλίδης, Μπαλαμώτης, Μπάμης, Τασιούλης, Δοδοντσάκης, Τσιμίκας, Λεσάι, Ευθυμιάδης (58′ Συρεγγέλας).