Στο πλαίσιο της κοινωνικής βοήθειας που προσφέρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, αυτές τις άγιες μέρες είναι στο πλευρό της δομής της UNESCO Πειραιά. Μέλη του Ολυμπιακού και αθλητές από όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, έδωσαν το παρών χθες και στήριξαν την προσπάθεια η οποία γίνεται, για να συνεχιστεί η προσφορά προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Με υλικά αγαθά, είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και με βοήθεια στο μαγείρεμα και στο σερβίρισμα, οι Πειραιώτες έστειλαν το δικό τους μήνυμα στήριξης.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρευρέθηκε και η Χριστίνα Τσιλιγκίρη διευθύντρια Αθλητισμού και ΑμεΑ του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Η κυρία Τσιλιγκίρη δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μια δράση το “Μη σταματάς να βοηθάς” που ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όταν εγώ ήμουν τότε γενική γραμματέας στον Ολυμπιακό και με μεγάλη μου χαρά και σήμερα τη συνεχίζει. Σήμερα, ως διευθύντρια της UNESCO, υποδεχθήκαμε αθλητές του Ολυμπιακού και μαζί τους δώσαμε χαρά στους συνανθρώπους μας αυτές τις ημέρες, φυσικά δεν είναι μόνο αυτές τις ημέρες και είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Στο μεταξύ, το ευρωπαϊκό Len Super Cup στο πόλο γυναικών διεκδικούν αύριο (19:00) στο Παπαστράτειο Ολυμπιακός και Εθνικός. Οι Ερυθρόλευκες κατέκτησαν για δεύτερη σερί χρονιά την Euroleague ενώ ο Εθνικός είχε κατακτήσει πέρσι το Len Trophy. Oι δύο ελληνικές ομάδες θα διεκδικήσουν ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο και το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από το One TV.